Zet je bedrijf op de kaart met een visueel sterk en strategisch webdesign.

Bouw aan je online succes met een conversiegerichte website of webshop! Een sterk webdesign begint met een strategie. Veel websites bevatten enkel informatie over het bedrijf en het is afwachten wat de bezoeker daar mee doet. Wanneer je je doelstellingen helder formuleert, kun je de prestaties van je website meten en optimaliseren. Zo haal jij een optimaal rendement uit je websitebezoekers. Wij vertellen je waar je op moet letten met betrekking tot de doelstelling, de functionaliteit, het design en de content van je website. Lees meer over hoe wij te werk gaan gedurende de realisatie van jouw website. Neem bij vragen gerust contact met ons op, of stel je vraag direct via onze live chat. Bekijk hier een indicatie van de prijzen.

Doelstelling.

Allereerst gaan we met jou in gesprek over de doelen van je website. We formuleren de doelstellingen SMART: specifiek, meetbaar, acceptabel, realistisch en tijdsgebonden. Binnen deze categorieën formuleren we de doelstelling nog specifieker door KPI’s vast te stellen. KPI’s geven je inzicht in hoeverre de gestelde doelen behaald worden. Gedurende de ontwikkeling van je website denken wij met je bedrijfsdoelen mee. Bij ons ben je verzekerd van een doordacht webdesign.

Functionaliteit.

Je website dient gebruiks- en mobielvriendelijk te zijn.
De eindgebruiker van vandaag is kritisch, ongeduldig en heeft meer alternatieven dan ooit. Het gebruiksgemak van je website is hierdoor des te belangrijker. Als de lay-out van je website frustrerend in gebruik is en geen structuur bevat, heeft dit direct impact op het gevoel en het gedrag van een bezoeker. Het meest gebruikte device in het bezoek aan websites is de smartphone. Je website dient dus ook over een responsive design te beschikken, waarbij er een optimale webervaring voor een breed scala aan apparaten wordt gerealiseerd. 

Design.

Je krijgt maar één keer de kans voor een eerste indruk. Bezoekers willen snel de informatie vinden waar ze naar op zoek zijn, maar kijken naast de functionaliteit ook naar de aantrekkelijkheid van het design. Je website is onderdeel van je merk. Daarom zorgen wij ervoor dat het design aansluit bij de huisstijl van je bedrijf en dat deze professionaliteit uitstraalt. Wij ontwikkelen webdesigns in verschillende vormen en maten. Allemaal afhankelijk van welk doel je website heeft en welk verhaal je wilt vertellen. Wij zijn altijd op de hoogte van de ontwikkelingen rondom grafisch design en webdesign en spelen in op de nieuwste online trends.

Content.

Wij merken dat het voor klanten soms moeilijk is om te bepalen welke content ze voor hun website moeten verzamelen. Daarom hebben wij een tool gerealiseerd waarmee we jou helpen om relevante content te verzamelen. Van de aangeleverde content maken wij een marketing technisch verhaal en een visueel sterk design. Wij hebben ervaring met contentmarketing en copywriting. Met een uitstekende kennis van de Nederlandse, Duitse, Engelse, Spaanse en Franse taal ondersteunen we jou in het schrijven van SEO-geoptimaliseerde content voor je website, maar ook voor je blogs, promotiemateriaal en social media kanalen. Wanneer je bedrijf wilt internationaliseren voorzien we de website van een meertalige functie.

Je website wordt goed onderhouden.

Een website is eigenlijk nooit af. Een goede website is altijd actueel en daarom zijn er kleine aanpassingen nodig. Bijvoorbeeld omdat je content niet meer juist of relevant is, omdat er een nieuwe blog online moet komen te staan, of omdat je een nieuwe dienst aanbiedt. Het is dus van groot belang dat je website goed onderhouden wordt. Verder is het zeer aan te raden om back-ups te laten maken van je website. Stel dat er iets mis gaat en je beschikt niet over een back-up, kan het zijn dat je hele website verloren gaat.
Ook is het structureel uitvoeren van updates van onder andere thema’s en plugins belangrijk, om te voorkomen dat onderdelen van je website na een tijd niet meer naar behoren functioneren. Om deze reden bieden wij een maandelijks onderhoudspakket aan waarin wij de verantwoordelijkheid voor deze zaken dragen. Wij beschikken altijd over een back-up van alle onderdelen van jouw website in een beveiligde cloud en we voeren regelmatig updates uit. Zo hoef jij je nergens zorgen over te maken. Wij regelen het onderhoud en bieden maandelijkse support, zodat je ons voor kleine aanpassingen altijd kunt mailen, bellen of WhatsAppen.

Wanneer je al een website hebt, maar niemand deze onderhoudt, kun je ook alleen een onderhoudspakket bij ons afsluiten. De prijzen voor het onderhoudspakket en wat hierbij is inbegrepen lees je hier.

1. DOMEINNAAM

Allereerst heb je een domeinnaam nodig. (www.jouwbedrijf.nl) Check hier of jouw gewenste domeinnaam beschikbaar is en registreer deze zodat niemand meer gebruik kan maken van jouw naam.

2. WEBHOSTING

Daarnaast heb je een hostingpakket nodig. Hiermee zorg je ervoor dat je website of webshop straks online kan komen te staan. Bij ieder webhostingpakket ontvang je een
e-mailhosting tot 15 e-mailadressen.

3. WEBDESIGNER

Nu kunnen we aan de slag met het design van je website. Met een team bestaande uit designers en online marketeers tillen wij de identiteit, bekendheid en conversie van jouw bedrijf naar een hoger niveau!

Ons werk.

Wij ontwikkelen goed vindbare en veilige websites met een modern en strak design, in de huisstijl van je bedrijf.

In het design houden we rekening met je bedrijfsdoelen.
Bij ons ben je verzekerd van een strategisch webdesign.

Prijzen website realisatie

Een website is altijd maatwerk. Indien je een afwijkend aantal pagina’s nodig hebt dan hier staat uitgelicht, berekenen we een passende prijs.

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan

Vul hieronder jouw gegevens in en we nemen dezelfde dag nog contact op. Of maak direct kennis via onze live chat!

WIJ WERKEN

DOORDEWEEKS

09.00 -18.00

WEEKEND

10.00 – 16.00

Contact

TELEFOON

06 1693 6503
06 5474 2162

Mail

info@webceleb.nl

locatie

Besterdring 39
5014 HG, Tilburg