Website laten maken Tilburg.

Wil jij een website laten maken in Tilburg voor jouw bedrijf? Kies je voor WebCeleb, dan kies je voor online succes.

Website laten maken Tilburg.

Wil je een website laten maken in Tilburg? WebCeleb helpt jou met het bepalen van je online koers. De digitale markt is volop in ontwikkeling. Een website is meer dan alleen een digitaal visitekaartje. Niet alleen een krachtig design, maar ook de doelstellingen zijn belangrijk. Je wilt tenslotte een optimaal rendement uit je website bezoekers halen. Verder zijn de gebruiksvriendelijkheid, vindbaarheid en snelheid van je website onmisbare factoren voor online succes. We kijken samen waar de kansen binnen de markt liggen voor jouw bedrijf. Op basis daarvan ontwikkelen we een doordachte strategie waarmee we bouwen aan de identiteit, bekendheid en conversie van je bedrijf. Lees hier alles wat je moet weten over het design, de functionaliteit en de vindbaarheid van je (toekomstige) website.

Bij WebCeleb ben je verzekerd van:

✔ Specialisme in webdesign, branding en online marketing.
✔ Een prettige samenwerking met een ambitieus team.
✔ Een moderne blik op hedendaagse bedrijven.
✔ Een full service dienstenaanbod.
✔ Een strategische werkwijze.
✔ Prijs/kwaliteit-verhouding.
✔ Prijstransparantie.

Speeches van onze klanten

WebCeleb is een specialist zoals het moet zijn. Ik zou elke relatie een warme aanbeveling doen voor WebCeleb. Ik zet mijn netwerk voor ze open, een beter compliment kun je naar mijn inziens niet krijgen. Zie en ervaar onze eigen website: www.tonkslimsluitwerk.nl. Ton Kuppens

Oprichter / Eigenaar, TONK Slim Sluitwerk

WebCeleb heeft ons bedrijf naar alle tevredenheid online op de kaart gezet. In Nederland, maar ook in België met een meertalige website. Wij zijn dan ook zeer te spreken over de werkwijze van dit team. Professioneel, meedenkend en resultaatgericht. Koen Klijsen

Oprichter / Eigenaar, LEER! By Roselle

WebCeleb is ons van dienst geweest bij het realiseren van onze website, het ontwikkelen van promotiemateriaal en het logo design. Wij hebben WebCeleb als een onderscheidende partij ervaren door hun moderne kijk op online bedrijven en oog voor design. Hier wordt met kennis van online marketing en een flinke dosis creativiteit gewerkt. Wij durven ons bedrijf weer met trots te promoten. Bedankt! Peter Bronkhorst

Oprichter / Eigenaar, Bronkhorst Groenzorg

WebCeleb is affiliate partner van UEG, Millers Juice, Slimroken en een dozijn andere whitelabel webshops. Het werk wat zij verzetten kan enkel gekenmerkt worden als uitmuntend. De communicatie is strak, afspraken worden opgevolgd en onduidelijkheden of valkuilen worden weggenomen of opgevuld. Een betere partner kunnen wij ons niet wensen. Zeer sterk in branding, concepting, design en SEO. 10/10. Jurgen van Delft

Business Intelligence Consultant, UEG Holland

Strategie, design & functionaliteit.

Veel webdesigners focussen zich voornamelijk op de uitstraling van een website. Naast een pakkend design draagt ook de functionaliteit van je website bij aan het succes. Al heb je nog zo’n gelikt design, zonder doelstellingen kun je de prestaties van je website moeilijk meten en optimaliseren. Je wilt online leads genereren, conversie behalen of bijvoorbeeld informatie delen met je doelgroep. Op basis van specifieke doelstellingen bepalen we een passende strategie. Die strategie vertalen we naar een pakkend, functioneel en modern webdesign.

Een mobielvriendelijke website laten maken in Tilburg.

Wil jij een website laten maken in Tilburg? Zorg er dan voor dat deze ook goed bruik- en leesbaar is op mobiele apparaten. De consument van vandaag is kritisch, heeft weinig tijd en heeft binnen twee tellen jouw concurrent gevonden. Juist daarom is het belangrijk dat je website responsive is op alle apparaten. Een groot deel van je verkeer komt binnen via mobiele apparaten, zoals smartphones en tablets. Het is voor gebruikers erg frustrerend als jouw website niet goed functioneert op het apparaat dat zij gebruiken. Dit is vaak direct terug te zien in het gedrag, bijvoorbeeld door je website of webshop te verlaten. Om een optimale klantbeleving te garanderen, zorgen wij ervoor dat jouw website altijd beschikt over een responsive design.

Website laten maken Tilburg

Bespreek met ons de mogelijkheden en daag ons uit!

The Wall of Fame

Met trots hebben wij mogen bijdragen aan het succes van deze WebCelebs.
Webdesign | Promotiemateriaal
Webdesign | Meertalige content
Fotografie | Promotiemateriaal
Webdesign | Branding | Logo design
Huisstijl | Promotiemateriaal

Een website laten maken in Tilburg die goed vindbaar is.

Wil jij een website laten maken in Tilburg die goed vindbaar is voor je (potentiële) klanten? Een website zonder SEO of SEA is als een winkel in een verloren zijstraat. Wie gezien wilt worden, zal eerst gevonden moeten worden.

Zodra je website gelanceerd is, richten we ons dan ook op de kansen van zoekmachine optimalisatie en Google Ads. Hiermee focussen we ons op het behalen van een hoge ranking in Google. Ook hierbij is een uitgebreide strategie essentieel voor succesvolle resultaten. Op basis van een zoekwoordenanalyse kijken we waar de kansen voor jouw website liggen.

Met zeer specifieke zoekwoorden (short tail) is het vaak onrealistisch om op de korte termijn goed gevonden te worden op landelijk niveau. Geen probleem, in dit geval gaan wij op zoek naar specifieke zoekwoorden, ook wel ‘longtail’ zoekwoorden genoemd. Voordat je op deze pagina terecht kwam, zocht je waarschijnlijk op: website laten maken Tilburg. Dit is een goed voorbeeld van een longtail zoekwoord. Door bijvoorbeeld Tilburg toe te voegen aan het zoekwoord, wordt er een specifieke (lokale) doelgroep aangesproken. Het concurrentieniveau is lager op longtail zoekwoorden. Dit maakt het realistisch om ondanks de concurrentie, toch een hoge positie in Google te behalen.

Je website wordt goed onderhouden

Je wilt een website laten maken in Tilburg. Bij WebCeleb weet je zeker dat deze goed onderhouden wordt. Je wilt immers dat je website goed functioneert en dit ook blijft doen. Om deze reden is het essentieel dat er structureel updates worden uitgevoerd. Het gaat hierbij om updates van onder andere het thema en actieve plug-ins. Wanneer deze updates niet tijdig plaatsvinden, loop je onder andere het risico dat er informatie van je website verloren gaat. Om dit te voorkomen zorgen we ervoor dat er dagelijks een back-up van je website gemaakt wordt. In geval van nood zorgen wij ervoor dat alle verloren informatie hersteld wordt.

Een website is eigenlijk nooit af. Je wilt tenslotte dat je website altijd up-to-date is. Daarvoor zijn zo nu en dan kleine aanpassingen nodig. Bijvoorbeeld omdat je een nieuwe dienst aanbiedt of een nieuw product verkoopt. Of omdat je een afbeelding of een knopkleur wilt aanpassen. Met ons onderhoudspakket ben je ervan verzekerd dat jouw website altijd up-to-date is.

Website laten maken Tilburg

Bespreek met ons de mogelijkheden en daag ons uit!

Prijzen website realisatie

Een website is altijd maatwerk. Indien je een afwijkend aantal pagina’s nodig hebt dan hier staat uitgelicht, berekenen we een passende prijs.

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan

Vul hieronder jouw gegevens in en we nemen dezelfde dag nog contact op. Of maak direct kennis via onze live chat!

WIJ WERKEN

DOORDEWEEKS

09.00 -18.00

WEEKEND

10.00 – 16.00

Contact

TELEFOON

06 1693 6503
06 5474 2162

Mail

info@webceleb.nl

locatie

Besterdring 39
5014 HG, Tilburg