Verkoop je producten 24/7 online met een conversiegerichte webshop.

Online shopping was nog nooit zo makkelijk. Door het grote aanbod, de snelle levertijden en flexibele retourprocedures is het steeds eenvoudiger om thuis op de bank aankopen te doen. Het is simpelweg de perfecte tijd om jouw producten of diensten online aan te bieden in een webshop die je zelf eenvoudig beheert. We bepalen een strategie die past bij je webshop en je bedrijfsdoelen. De bezoeker moet eenvoudig informatie kunnen vinden zonder de weg kwijt te raken en je webshop te verlaten. We ontwikkelen een doordacht design op maat en werken daarbij uitsluitend met veilige en professionele software. Aan de hand van een uitgebreide training leggen we je in details uit hoe jij zelf je webshop kunt beheren. Wij blijven support leveren op het gebied van aanpassingen, updates en back-ups. Samen kijken we hoe we een optimaal resultaat kunnen behalen. We zorgen voor zichtbare en meetbare resultaten, met de focus op kwalitatieve bezoekers, klanttevredenheid en verhoogde conversie.

E-commerce begint met een strategie.

Het succesvol draaien van een webshop is meer dan alleen de lancering ervan. We starten voorafgaand aan de bouw van je webshop met het ontwikkelen van een strategie. Samen kijken we hoe we jouw klanten het beste in hun behoeften kunnen voorzien en hoe we een optimale gebruikservaring kunnen bieden. We beginnen met het definiëren van de online propositie en de doelgroep. Op basis hiervan creëren we een conversiestrategie die past bij jouw bedrijf. Onze focus gaat verder dan enkel de oplevering van de webshop. Wij denken met je mee hoe we op de langere termijn een winstgevende webshop kunnen blijven draaien.

WooCommerce en Magento.

Wij bieden twee verschillende e-commerce pakketten aan, met ieder een eigen meerwaarde. Op basis van jouw doelen bepalen we welk e-commerce pakket het meest geschikt is voor jouw webshop. Met een marktaandeel van 60% is Magento wereldwijd marktleider op het gebied van e-commerce. Het functionaliteitenaanbod, de schaalbaarheid, de mogelijkheden met data en de Magento-koppelingen zijn de grootste voordelen. WooCommerce is echter flink gegroeid de laatste jaren en wordt daardoor gezien als een serieuze concurrent. Doordat WooCommerce gekoppeld wordt met WordPress biedt het veel opties qua design en is het eenvoudiger in gebruik dan Magento. Voor de bouw van grote en complexe webshops kiezen wij ervoor om te werken met Magento. Voor de kleinere webshops, waar de focus op het design ligt, kiezen we voor WooCommerce.

PRODUCTEN

Je kunt ongelimiteerd producten toevoegen aan je webshop. Ook kun je producten in productcategorieën plaatsen, en van een simpele selectie een gegroepeerd product maken, zodat jouw klant eenvoudig een kleur of maat kan selecteren en bestellen.

BESTELLINGEN

Je handelt eenvoudig alle bestellingen af in een gebruiksvriendelijke interface. Bedien het volledige proces vanuit de interface! Je beschikt over volledige monitoring vanaf het moment dat de order geplaatst wordt tot de order bij de klant geleverd wordt.

BETALEN

Jouw klanten kunnen veilig en snel betalen in je webshop. Bied klanten de mogelijkheid om op verschillende manieren te betalen en om binnen 2 weken na bestelling te betalen met AfterPay. Zorg boven alles voor een klantvriendelijk betaalproces in je shop!

Een uitgebreide training & support.

Na de livegang van je webshop is het belangrijk dat jij als eigenaar zelf je shop kunt beheren. Denk hierbij aan het verwerken van de binnengekomen orders, het aanmaken van nieuwe producten en het analyseren van opgebouwde data. Daarom leggen we je na de oplevering van je webshop in een uitgebreide training uit hoe jij zelf je webshop kunt beheren. Wij blijven support leveren op het gebied van aanpassingen, updates en back-ups. Met ons maandelijks onderhoudspakket hoef jij je geen zorgen te maken over het functioneren van je webshop.

Prijzen webshop realisatie

Een webshop is altijd maatwerk. De hoogte van de investering in je webshop hangt onder andere af van het aantal producten dat je nodig hebt.

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan

Vul hieronder jouw gegevens in en we nemen dezelfde dag nog contact op. Of stel direct je vraag via onze live chat!

Wij werken

DOORDEWEEKS

09.00 -18.00

WEEKEND

10.00 – 16.00

Contact

TELEFOON

06 1693 6503
06 5474 2162

Mail

info@webceleb.nl

locatie

Besterdring 39
5014 HG, Tilburg