Een goede webhosting is cruciaal voor een ultieme klantbeleving.

Jouw website of webshop staat 24/7 online. Daarom is een goede webhosting cruciaal voor een ultieme klantbeleving op je website. Je wilt immers dat alles veilig en snel werkt. We reserveren voor jou een plekje op een van de servers van de Nederlandse Datacenters. We koppelen je website aan een betrouwbare server, zodat deze altijd goed te bereiken is voor je bezoekers. We streven naar veiligheid en betrouwbaarheid. De servers maken gebruik van SSD opslag waardoor jouw website naar behoren functioneert. Geen verstand van eentjes en nulletjes? Geen zorgen! Wij beheren de server en koppelen deze aan jouw website.

DOMEINNAAM

Allereerst heb je een domeinnaam nodig (www.jouwbedrijf.nl). Check hier of jouw gewenste domeinnaam nog beschikbaar is en registreer deze zodat niemand anders gebruik kan maken van jouw naam.

SSL-CERTIFICAAT

Beveilig alle informatie die uitgewisseld wordt op jouw website. Denk hierbij aan ingevulde persoonsgegevens, aankopen die gedaan worden en financiële transacties. Safety first! Bekijk onze SSL-certificaten.

E-MAILHOSTING

Bij een webhosting ontvang je standaard een e-mailhosting tot 15 e-mailadressen. Voor optimaal gebruik raden wij echter
één van de Outlook pakketten aan. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Welk pakket is geschikt voor mij?

Welk webhostingpakket geschikt voor jou is, is volledig afhankelijk van de website die je gehost wilt hebben. De ruimte die je nodig hebt hangt onder andere af van de grootte van de website. Om een advies te kunnen geven over welk pakket het best bij jouw website past, kijken we naar het benodigd aantal pagina’s, video’s en afbeeldingen. Over het algemeen is ons standaard pakket geschikt, maar wanneer jouw website over veel visuele content beschikt raden wij ons Plus pakket aan.

1. REGISTRATIE

Hostingpakketten en SSL-certificaten worden op naam geregistreerd van de rechtspersoon wie klant is van WebCeleb.

2. EIGENDOM

Hostingpakketten en SSL-certificaten zijn en blijven eigendom van de klant, ook wanneer deze via ons worden vastgelegd in opdracht van de klant.

3. CONTRACT

Hostingpakketten, SSL-certificaten en domeinnamen worden automatisch jaarlijks verlengd. Informeer ons dus tijdig!

Zorg voor een veilige uitwisseling van gegevens.

Het is belangrijk om alle informatie die uitgewisseld wordt op je website te beveiligen. Een Secure Sockets Layer (SSL) is een beveiligde laag tussen de server en de internetbrowser die ervoor zorgt dat gegevens die uitgewisseld worden beveiligd zijn. Denk hierbij aan ingevulde persoonsgegevens, aankopen die gedaan worden en financiële transacties. Tevens is een SSL-certificaat belangrijk voor je vindbaarheid in Google. Google ziet websites zonder SSL-certificaat als zeer onbetrouwbaar waardoor deze slecht gerankt worden.

Prijzen webhosting pakketten

Neem contact met ons op voor advies over welk pakket het best bij jouw website of webshop past. Of stel je vraag direct via onze live chat.

Prijzen SSL-certificaten

Neem contact met ons op voor advies over welk SSL-certificaat het best bij jouw website past. Of stel je vraag direct via onze live chat.

Webhosting & SSL aanvraag

Vul hieronder jouw gegevens in en we nemen dezelfde dag nog contact op. Of vraag direct je webhosting en SSL aan via onze live chat.

WIJ WERKEN

DOORDEWEEKS

09.00 -18.00

WEEKEND

10.00 – 16.00

Contact

TELEFOON

06 1693 6503
06 5474 2162

Mail

info@webceleb.nl

locatie

Besterdring 39
5014 HG, Tilburg