Genereer fans en leads met waardevolle social media content.

Sfeer creërende visuals op InstaStories, informatieve graphics op Facebook of een inspirerend artikel op LinkedIn. Verbind je met je doelgroep door het delen van waarde. Wij zorgen ervoor dat jouw Facebook, Linkedin, Instagram of Twitter account volledig wordt ingericht. Social media content vertelt het verhaal van je merk. Met creatieve content versterken we je boodschap en vergroten we bewustzijn en naamsbekendheid voor je product of dienst. Met gerichte promoties zorgen we ervoor dat je advertenties gezien worden door je doelgroep. Wij kruipen in het DNA van je merk en maken middels je social media kanalen echte fans van je doelgroep!

Een strategie is onmisbaar voor succes.

Je hebt maar een paar seconden de tijd om jouw doelgroep écht te pakken met een social media post. Dit maakt een sterke strategie onmisbaar voor succes. Lukraak content verspreiden op social media kun je ook wel vergelijken met werken ‘als een kip zonder kop’. Met zoveel mogelijk content creëren kom je er niet. Je moet daadwerkelijk indruk maken op jouw doelgroep. Aan de hand van een sterk social media plan en een contentkalender zetten wij jouw verhaal om in creatieve en waardevolle content voor je Facebook, Instagram, LinkedIn en/of Twitter kanaal.

Content creatie, webcare en adverteren.

Hoe vaak scroll jij in je timeline posts voorbij? En hoe vaak stop je bij een bepaalde post die je aandacht trekt? Om mensen stil te laten staan bij je boodschap zul je in één oogopslag indruk moeten maken. Je hebt maar een paar seconden de tijd om je doelgroep aan het denken te zetten of aan het lachen te maken. Relevante content, copywriting en aantrekkelijk designwerk zijn hierbij van groot belang. Interactie is vervolgens essentieel voor een goede connectie tussen je merk en je fans. Met specifiek getargete advertenties promoten we jouw product, dienst en de populairste berichten op social media. Middels een maandelijkse rapportage brengen wij informatie over het aantal likes, volgers en interactie in beeld.

FACEBOOK

Facebook is wereldwijd het grootste social media netwerk. Facebook is ideaal voor het maken van een persoonlijke connectie en het delen van live-uitzendingen. Met Messenger heb je 1 op 1 contact met (potentiële) klanten. Meer dan 90 procent maakt mobiel gebruik van het platform.

INSTAGRAM

Instagram staat in veel landen op een tweede plaats als het meest gebruikte social media netwerk. Het platform draait om foto en video en is vooral populair onder jongeren. Instagram is the place-to-be als het gaat om onderwerpen als sport, eten, reizen, mode en gezondheid.

TWITTER

Er is een daling zichtbaar in het gebruik van Twitter. Vooral jongeren haken af. Met Twitter kun je onder andere reacties op de markt testen, verbinden met je volgers en up-to-date blijven door anderen. Steeds meer bedrijven gebruiken Twitter als een vorm van klantenservice.

LINKEDIN

Nederland staat al jaren in de top 3 van meest actieve gebruikers van LinkedIn. Met de timeline, blogs en chat verandert het zakelijke platform steeds meer in een social media platform. LinkedIn leent zich uitstekend voor netwerken en het delen van waardevolle artikelen met volgers.

Ons werk.

Interactie via social media gaat 24/7 door. Consistentie en relevantie zijn key voor een succesvol social media kanaal. Wij zorgen voor een goede online reputatie voor je bedrijf.

Prijzen social media

Neem contact op voor advies over welk pakket het meest geschikt is voor jouw merk. Wij werken altijd aan de hand van een plan voor 12 weken, omdat we tijd nodig hebben om een strategie door te voeren. Samen bekijken we de resultaten en het vervolg op het social media plan. Een social media plan is maatwerk. Indien je een ander aantal posts of bijzondere contentcreatie verlangt, berekenen we een passende prijs.

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan

Vul hieronder jouw gegevens in en we nemen dezelfde dag nog contact op. Of stel direct je vraag via onze live chat!

WIJ WERKEN

DOORDEWEEKS

09.00 -18.00

WEEKEND

10.00 – 16.00

Contact

TELEFOON

06 1693 6503
06 5474 2162

Mail

info@webceleb.nl

locatie

Besterdring 39
5014 HG, Tilburg