Meer traffic en meer conversie met SEO-optimalisatie.

Is je website of webshop live en merk je dat je weinig bezoekers hebt? Grote kans dat je website niet goed of zelfs helemaal niet vindbaar is voor je potentiële en huidige klanten. Wist je dat 93% van het online verkeer start bij een zoekmachine? Vraag jezelf maar eens af hoevaak jij exact de URL van een website die je wilt bezoeken intypt. Niet zo vaak, omdat we simpelweg niet alle URL’s uit ons hoofd kennen. Je zoekopdracht begint vaak in een zoekmachine en in Nederland maken we in de meeste gevallen gebruik van Google. Wanneer een potentiële klant op Google zoekt naar een product of dienst die jij verkoopt, wil je dat jouw website tussen één van de eerste resultaten zichtbaar is. Wanneer je website niet geoptimaliseerd is, is de kans aannemelijk dat je prospect bij de concurrent terecht komt. Juist daarom is zoekmachine optimalisatie zo belangrijk. Bundel de krachten van SEO en SEA voor een toppositie in Google.

Wij gaan voor een top 3 ranking.

Zoekmachine optimalisatie biedt een uitgelezen kans om meer leads te genereren naar jouw website of webshop. Aan de hand van een stappenplan werken wij een strategie uit om jouw website zo hoog mogelijk in Google te ranken. Uit onderzoek blijkt dat 30% van de Google gebruikers klikt op de eerste link in de resultaten, 15% klikt op de tweede link en 10% klikt op de derde link. Om die reden is het ons doel om jouw bedrijf in de top 3 te ranken.

Strategisch plan voor SEO-optimalisatie.

In een kennismakingsgesprek brengen we jouw bedrijfsdoelen in kaart en bekijken we welke resultaten realistisch en haalbaar zijn voor de beoogde periode. We starten altijd met een periode van 6 maanden waarin we aan de slag gaan met het optimaliseren van je website of webshop. Dit doen we omdat Google langzaam ‘gevoed’ moet worden en er dus tijd nodig is om een strategie door te voeren. Er zijn 4 onderdelen waarmee we aan de slag gaan.
01

ZOEKWOORDENanalyse

We gaan op zoek naar de beste kansen om jouw doelgroep te bereiken. Dit doen we aan de hand van een zoekwoordenanalyse.
02

On-site SEO

Google wil je website of shop zo snel mogelijk kunnen lezen. Hiervoor heb je een snelle website met een duidelijke structuur nodig.
03

SEO-content

Voor een goede vindbaarheid is het noodzakelijk dat je content geoptimaliseerd is.  Je teksten dienen goed aan te sluiten bij de zoekopdracht.
04

Linkbuilding

Een groot linkprofiel draagt op een positieve manier bij aan de Google-ranking. Bouw autoriteit op met behulp van anderen!

1. Zoekwoorden analyse

Het is van groot belang dat je je bewust bent van wie je doelgroep is en welke zoekwoorden ze gebruiken in hun zoekopdracht. De concurrentie is moordend op Google waardoor doelen soms onhaalbaar zijn. Om die reden focussen wij ons op realistische doelen waarmee we aantoonbare resultaten kunnen behalen, die leiden tot meer conversie. Aan de hand van een uitgebreide analyse weten wij exact wat het zoekvolume en de concurrentie is per zoekwoord dat je doelgroep gebruikt.

2. On-site SEO

Google wil jouw website of webshop zo snel mogelijk kunnen lezen. Hiervoor heb je een snelle website met een duidelijke structuur nodig. Ook hecht Google veel waarde aan veiligheid. De veiligheid van je website verzorgen wij middels een SSL-certificaat. Kortom: je website dient veilig, snel, goed leesbaar en gebruiksvriendelijk voor bezoekers te zijn.

3. SEO-content

Voor een goede vindbaarheid is het noodzakelijk dat je content geoptimaliseerd is. Je (alt)teksten dienen goed aan te sluiten bij de zoekopdracht van de bezoeker in Google. Wij schrijven SEO-geoptimaliseerde teksten voor jouw landingspagina’s. Denk hierbij aan de teksten op alle webpagina’s, maar ook het schrijven van leuke en informatieve blogs. In de teksten en afbeeldingen verwerken wij de zoekwoorden uit de analyse. Hierdoor ziet Google direct dat de content op je webpagina’s aansluit bij de betreffende zoekopdracht.

4. Linkbuilding

Om autoriteit voor jouw website of webshop op te bouwen plaatsen wij links naar je website vanaf andere relevante websites. Een groot linkprofiel draagt op een positieve manier bij aan de Google-ranking. Met ons brede netwerk binnen linkbuilding weten wij altijd relevante links te plaatsen voor jouw website of shop.

Google Maps

Lokaal liggen er vaak grote kansen voor je bedrijf, omdat de concurrentie hier minder groot is dan op landelijk niveau. Wanneer wij naar aanleiding van onze zoekwoordenanalyse zien dat er voor jouw bedrijf op lokaal niveau goede resultaten te behalen zijn, raden we jou ook aan het Google Maps profiel te optimaliseren. Wanneer iemand op Google zoekt naar een kapper in Tilburg, worden deze resultaten in Google Maps boven de organische resultaten weergegeven. Een uitgelezen kans voor jouw bedrijf om lokaal een toppositie te behalen!

Prijzen SEO-optimalisatie

SEO-optimalisatie heeft tijd nodig, omdat Google langzaam ‘gevoed’ moet worden en er tijd nodig is om een strategie door te voeren.
Wetende dat we binnen 6 maanden aannemelijke resultaten kunnen behalen, garanderen we je de vooraf besproken resultaten van het
traject. Met onder andere Google Maps optimalisatie, realiseren wij betere vindbaarheid voor jouw website of webshop op lokaal niveau.

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan

Vul hieronder jouw gegevens in en we nemen dezelfde dag nog contact op. Of stel direct je vraag via onze live chat!

WIJ WERKEN

DOORDEWEEKS

09.00 -18.00

WEEKEND

10.00 – 16.00

Contact

TELEFOON

06 1693 6503
06 5474 2162

Mail

info@webceleb.nl

locatie

Besterdring 39
5014 HG, Tilburg