Scoor direct leads met een succesvolle SEA- campagne.

Je wilt meer traffic halen uit zoekmachines, maar wel in een korte tijd. In dit geval is SEA de oplossing voor jou. Genereer direct verkeer naar jouw website of webshop met gerichte advertenties in Google, waarbij je per klik op je advertentie betaalt. Aan de hand van een uitgebreide zoekwoordenanalyse weten wij precies waar jouw doelgroep op zoekt. Door het gebruik van onder andere de juiste zoekwoorden wordt de advertentie boven- of onderaan de eerste pagina van de zoekresultaten getoond: direct in beeld bij je doelgroep, wat direct resulteert in leads naar je website. Bundel de krachten van SEO en SEA voor een toppositie in Google.

Strategisch & budget bewust.

Je krijgt veel klikken naar je website door grote investeringen in SEA campagnes, maar ziet tot dusver weinig resultaat. Misschien heb je niet goed nagedacht over een strategie. Zonde van je budget, en zonde van je tijd. Er komt veel kijken bij een SEA-campagne en juist daarom is het zaak te werken met een doordacht plan. Een potentiële klant is online op zoek naar jouw product of dienst in Google. Het is van groot belang dat je advertentie goed aansluit bij de zoekopdracht van je prospect, zodat jouw bedrijf hun vraag beantwoordt. Een landingspagina die aansluit bij de zoekopdracht is hierbij essentieel. Wij halen in een korte tijd meer verkeer uit Google naar je website. Onze SEA-campagnes zijn strategisch en budget bewust.

Wij streven naar een maximale ROI.

Wij helpen je met het opzetten en monitoren van jouw SEA- campagnes. Als SEA-specialist weten wij precies aan welke knoppen we moeten draaien om jouw advertentie op de juiste plaats, bij de juiste potentiële klant, tegen de juiste prijs te krijgen. Met onze focus op ROI halen wij het hoogst haalbare resultaat uit het budget, zodat jij nooit te veel betaalt. Middels een maandelijkse rapportage brengen wij de behaalde resultaten in kaart.

RELEVANTE CONTENT

Het is van belang dat de content op jouw pagina aansluit bij de zoekopdracht van de bezoeker. Wij creëren landingspagina’s met relevante content op basis van de zoekopdracht om de conversie te vergroten.

GERICHTE BEZOEKERS

Door de inzet van de juiste zoekwoorden zorgen wij ervoor dat we gericht kunnen inspelen op de wensen van jouw doelgroep. Dit zorgt voor een laag bounce-ratio en meer conversie op jouw website.

MAANDELIJKSE RAPPORTAGE

Gedurende je SEA-campagnes brengen
wij alle statistieken in kaart. Middels een maandelijkse rapportage brengen wij je op de hoogte van de beoogde en behaalde resultaten.

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan

Vul hieronder jouw gegevens in en we nemen dezelfde dag nog contact op. Of stel direct je vraag via onze live chat!

WIJ WERKEN

DOORDEWEEKS

09.00 -18.00

WEEKEND

10.00 – 16.00

Contact

TELEFOON

06 1693 6503
06 5474 2162

Mail

info@webceleb.nl

locatie

Besterdring 39
5014 HG, Tilburg