Val op in de markt met creatief en effectief promotiemateriaal.

Sterke merken hebben één ding gemeen: ze zijn altijd herkenbaar. Promotiemateriaal speelt hierbij een grote rol. Toch besteden marketeers vaak te weinig aandacht aan het design en de copywriting van hun promotiemateriaal zoals flyers, roll-up banners, visitekaartjes, spandoeken, brochures, presentaties en meer. Om bekendheid te genereren voor jouw bedrijf is ook offline marketing belangrijk. Wij ontwikkelen creatief en effectief promotiemateriaal, waarmee we je product of dienst
onder de aandacht brengen bij je doelgroep.
We verzorgen het volledige proces van ontwerp en drukwerk tot aflevering, bij jou thuis of op kantoor. 
Val op in de markt met uniek promotiemateriaal!

VISITEKAARTJE

Maak indruk en overhandig op een creatieve wijze jouw contactgegevens.

FLYER

Verspreid je boodschap middels een flyer met een krachtig design en pakkende copy.

BANNER

Deel informatie met je doelgroep middels een roll-up banner op een beurs of evenement.

POSTER

Maak mensen warm voor je event of bedrijf met een informatieve en sprekende poster.

BROCHURE

Vertel je verhaal in een doeltreffende brochure met pakkende content en een krachtig design.

SPANDOEK

Trek direct de aandacht van passerend publiek met unieke spandoeken in een steigerframe.

PRESENTATIE

Zet kracht bij het overbrengen van je boodschap met een digitale presentatie.

Promotiemateriaal

van A tot Z.

Breng je product, event of dienst onder de aandacht met origineel promotiemateriaal. We zetten de boodschap die je wilt overbrengen om in een krachtig design met goede copy. Ook met promotieartikelen kun je indruk maken bij je doelgroep. Denk bij de keuze voor een origineel promotieartikel goed na over wat je je doelgroep wilt vertellen. Zorg ervoor dat het artikel verbonden is met je merk. Dit kan letterlijk of figuurlijk betekenen. Denk bijvoorbeeld aan een festivalorganisatie die promotionele poncho’s uitdeelt op een regenachtige dag, of een energiemaatschappij die dekens uitdeelt met de tekst “wij houden u warm”. Wij bedenken een creatief idee en realiseren het ontwerp aan de hand van jouw wensen. Ook zorgen we ervoor dat het design gedrukt wordt en geheel kosteloos bij jou thuis of op kantoor wordt geleverd. We regelen het gehele proces van design tot bezorging.

Visitekaartje.

Er worden dagelijks duizenden visitekaartjes uitgewisseld. Een visitekaartje is praktisch om snel en eenvoudig contactgegevens te overhandigen. Een visitekaartje draait niet alleen om het uitwisselen van contactgegevens, maar geeft ook een eerste indruk van je bedrijf. Daarom is het belangrijk dat deze professionaliteit uitstraalt en het design aansluit bij de huisstijl van je bedrijf. Om ervoor te zorgen dat je visitekaartje onderscheidend is, geven we er altijd een creatieve draai aan. Zo weten we zeker dat jouw visitekaartje niet zomaar op de stapel belandt.

Flyer.

Promoot jouw product, dienst of evenement met een doeltreffende flyer. Je kunt flyers op veel verschillende plekken verspreiden en ze zijn makkelijk mee te nemen door je doelgroep. Een flyer is een effectief communicatiemiddel wanneer het design doordacht is. Je wilt dat je prospects zich meteen aangesproken voelen en dat je boodschap blijft hangen. Wij ontwikkelen effectieve flyers met goede copy en een krachtig design, in de huisstijl van je bedrijf.

Poster.

Verspreid doeltreffende posters en overtuig je doelgroep van het evenement dat je georganiseerd hebt. Mensen bepalen in een halve seconde of jouw boodschap interessant genoeg is om verder te lezen. Een poster moet dus meteen prikkelen. Wij denken met je mee over hoe we je doelgroep het beste kunnen aanspreken en informeren. Zet de poster naast offline ook online in op bijvoorbeeld je website en social media kanalen.

Brochure.

Een informatieve brochure voor jouw bedrijf, product of dienst die je kunt gebruiken tijdens een salesgesprek, presentatie, een beurs of voor op de koffietafel. Veel brochures verdwijnen in de kast of prullenbak. Zonde van je investering! Met een team bestaande uit designers, marketeers en copywriters, vertalen wij je verhaal naar een visueel aantrekkelijk(e) brochure, conceptboek of magazine. Qua design, materiaal en inrichting zijn er diverse mogelijkheden.

Spandoek met steigerframe.

Laat zien wie je bent met een groot spandoek in een steigerframe, bevestigd aan je pand. De opvallende en kwalitatief hoogwaardige spandoeken zijn ideaal voor op beurzen of evenementen, omdat ze in een handomdraai zijn opgezet. Wij dragen de zorg voor het volledige proces. Van het design, het drukwerk, de levering tot de montage van het spandoek.

Presentatie.

Zet kracht bij het overbrengen van je boodschap met een visueel aantrekkelijke presentatie. Een doordachte presentatie versterkt je verhaal en zorgt ervoor dat het eenvoudig is voor je publiek om de aandacht erbij te houden. Op basis van je doelstellingen realiseren wij een presentatie met een creatief design en krachtig beeldmateriaal. Samen zorgen we ervoor dat jouw boodschap overkomt bij de luisteraars.

ONTWERP

Nadat jouw wensen helder zijn, nemen
wij plaats aan de tekentafel. Met onze creatieve ideeën en kennis van strategie ontwerpen wij uniek promotiemateriaal.

DRUKWERK

Ons designwerk wordt voor jou gedrukt
tegen de scherpste prijzen. Onze partner
biedt veel mogelijkheden qua producten en levert kwalitatief hoogwaardig drukwerk.

LEVERING

Al je drukwerk wordt gratis geleverd bij jou
thuis of op kantoor. Standaard ontvang jij je producten binnen 3 werkdagen. Next-day levering is mogelijk tegen een meerprijs.

Ons werk.

Met onder andere vier eigen e-liquid merken biedt Vapingshop.nl een ruime keuze voor startende en ervaren vapers. Wij hebben voor Vapingshop.nl het design van promotiemateriaal gerealiseerd, waaronder visitekaartjes om de vier e-liquid merken onder de aandacht te brengen.

Prijzen promotiemateriaal

Promotiemateriaal is altijd maatwerk. Onderstaande prijzen zijn een indicatie. Vraag hier vrijblijvend een offerte aan.

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan

Vul hieronder jouw gegevens in en we nemen dezelfde dag nog contact op. Of maak direct kennis via onze live chat! We ontwikkelen nog meer designwerk op het gebied van promotiemateriaal en buitenreclame. Neem voor de mogelijkheden contact met ons op of vraag een offerte aan.

WIJ WERKEN

DOORDEWEEKS

09.00 -18.00

WEEKEND

10.00 – 16.00

Contact

TELEFOON

06 1693 6503
06 5474 2162

Mail

info@webceleb.nl

locatie

Besterdring 39
5014 HG, Tilburg