OVER ONS

WebCeleb is ontstaan vanuit een gezamenlijke passie. Onze creators vullen elkaar perfect aan, wat ons een ijzersterke combinatie maakt. Leer hier ons team kennen!

Waarom kies je voor ons?

EXPERTISE

Wij zijn gespecialiseerd in
webdesign en online marketing.

FULL SERVICE

Bij ons heb je je webhosting, copy writer, designer en marketeer op één adres.

QUALITY-DRIVEN

Wij verkiezen kwaliteit te allen tijde boven kwantiteit. Zoals het hoort.

Onze werkwijze

Stap 1: Gesprek

Allereerst gaan we met jou in gesprek om je doelen te bespreken en je wensen in kaart te brengen. Samen komen we tot een eerste conceptversie.

Stap 2: Ontwerp

Vervolgens ontvang je van ons een ontwerp van de functies, structuur en opbouw van jouw website of een schets van jouw toekomstig logo design.

Stap 3: Content aanleveren

Dit is het moment dat we aan de slag gaan met je teksten, video’s en afbeeldingen. Je kunt je teksten ook door ons laten schrijven en SEO optimaliseren.

Stap 4: Feedback-moment

Wanneer ons werk zo goed als af is, volgt er een feedback-moment. Indien je aan- of opmerkingen hebt, passen wij het voor je aan.

Stap 5: Oplevering

En dan is het zo ver: de oplevering! Jouw website is geoptimaliseerd, je visitekaartjes worden gedrukt en bezorgd of je Facebook post staat online.

Oplevering in
aantal dagen

WEBSITE

SEO OPTIMALISATIE

LOGO DESIGN

PROMOTIEMATERIAAL

WEBSHOP

Ons team

WebCeleb is ontstaan vanuit een gezamenlijke passie. Door onze ambitie voor ondernemen is een droom werkelijkheid geworden: een eigen bedrijf waar wij onze skills en creativiteit in kwijt kunnen. Wij beschikken over een commerciële instelling, een moderne blik op hedendaagse bedrijven en oog voor detail. Met ieders kwaliteiten vullen wij elkaar perfect aan, wat ons een ijzersterk team maakt. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op en daag ons uit!

NETTE CREUSEN

NETTE CREUSEN

Owner

SHANE CAMPBELL

SHANE CAMPBELL

Owner

Speeches van onze klanten

“WebCeleb is een specialist zoals het moet zijn. Ik zou elke relatie een warme aanbeveling doen voor WebCeleb. Ik zet mijn netwerk voor ze open, een beter compliment kun je naar mijn inziens niet krijgen. Zie en ervaar onze eigen website: www.tonkslimsluitwerk.nl.”

Ton Kuppens

Oprichter / Eigenaar, TONK Slim Sluitwerk

“WebCeleb is ons van dienst geweest bij het realiseren van onze website, het ontwikkelen van promotiemateriaal en het logodesign. Wij hebben WebCeleb als een onderscheidende partij ervaren door hun moderne kijk op online bedrijven en oog voor design. Hier wordt met kennis van online marketing en een flinke dosis creativiteit gewerkt. Wij durven ons bedrijf weer met trots te promoten. Bedankt!”

Peter Bronkhorst

Oprichter / Eigenaar, Bronkhorst Groenzorg

“WebCeleb heeft ons bedrijf naar alle tevredenheid online op de kaart gezet. In Nederland, maar ook in België met een meertalige website. Wij zijn dan ook zeer te spreken over de werkwijze van dit team. Professioneel, meedenkend en resultaatgericht.”

Koen Klijsen

Oprichter / Eigenaar, LEER! By Roselle

“WebCeleb is affiliate partner van UEG Holland, Millers Juice, Slimroken en een dozijn andere whitelabel webshops. Het werk wat zij verzetten kan enkel gekenmerkt worden als uitmuntend. De communicatie is strak, afspraken worden opgevolgd en onduidelijkheden of valkuilen worden weggenomen of opgevuld. Een betere partner kunnen wij ons niet wensen. Zeer sterk in branding, concepting, design en SEO. 10/10.”

Jurgen van Delft

Business Intelligence Consultant, UEG Holland

WIJ WERKEN

DOORDEWEEKS

09.00 -18.00

WEEKEND

10.00 – 16.00

Contact

TELEFOON

06 1693 6503
06 5474 2162

Mail

info@webceleb.nl

locatie

Enschotsestraat 111-05
5014 DD, Tilburg