OVER ONS

WebCeleb is ontstaan vanuit een gezamenlijke passie. Onze creators vullen elkaar perfect aan, wat ons een ijzersterke combinatie maakt. Leer hier ons team kennen.

Waarom kies je voor ons?

EXPERTISE

Wij zijn gespecialiseerd in
webdesign, branding en online marketing.

FULL SERVICE

Bij ons heb je je SEO specialist, copy writer, en designer op één adres.

STRATEGISCH

Met onze strategische werkwijze ben je verzekerd van een doordacht design.

KWALITEIT

Wij verkiezen kwaliteit te allen tijde boven kwantiteit. Zoals het hoort.

Onze werkwijze

Stap 1: Gesprek

Allereerst gaan we met jou in gesprek om je doelen te bespreken en je wensen in kaart te brengen. Samen komen we tot een eerste conceptversie.

Stap 2: Ontwerp

Vervolgens ontvang je van ons een ontwerp van de functies, structuur en opbouw van jouw website of de schetsen van jouw toekomstig logo design.

Stap 3: Content aanleveren

Dit is het moment dat we aan de slag gaan met je teksten, video’s en afbeeldingen. Je kunt je content ook door ons laten creëren en SEO optimaliseren.

Stap 4: Feedback-moment

Wanneer ons werk zo goed als af is, volgt er een feedback-moment. Indien je aan- of opmerkingen hebt, passen wij het voor je aan.

Stap 5: Oplevering

En dan is het zo ver: de oplevering! Jouw website is geoptimaliseerd, je visitekaartjes worden gedrukt en bezorgd of je Facebook post staat online.

Oplevering in
aantal dagen

WEBSITE

SEO OPTIMALISATIE

LOGO DESIGN

PROMOTIEMATERIAAL

WEBSHOP

Ons team

WebCeleb is ontstaan vanuit een gezamenlijke passie voor ondernemen en online marketing. Wij geloven dat iedere entrepreneur online bekendheid kan genereren met de digitale kansen van vandaag. Het is dan ook onze missie om digitale ervaringen te creëren, waarmee we de identiteit, bekendheid en conversie van jouw bedrijf naar een hoger niveau tillen. Dit doen we door creatieve ideeën en strategische kennis te combineren. We beschikken over een commerciële instelling, een moderne blik op hedendaagse bedrijven en een flinke dosis creativiteit. Met ieders kwaliteiten vullen wij elkaar perfect aan, wat ons een ijzersterk team maakt. Ben je benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Wij zijn telefonisch, per e-mail en via onze socials bereikbaar. Of maak direct kennis via onze live chat. Join the Wall of Fame!

NETTE

NETTE

Co-owner

SHANE

SHANE

Co-owner

CAS

CAS

Growth hacker

THIJS

THIJS

SEO & SEA-specialist

WOUTER

WOUTER

Online marketeer

OWEN

OWEN

Online marketeer

Speeches van onze klanten

WebCeleb is een specialist zoals het moet zijn. Ik zou elke relatie een warme aanbeveling doen voor WebCeleb. Ik zet mijn netwerk voor ze open, een beter compliment kun je naar mijn inziens niet krijgen. Zie en ervaar onze eigen website: www.tonkslimsluitwerk.nl. Ton Kuppens

Oprichter / Eigenaar, TONK Slim Sluitwerk

WebCeleb heeft ons bedrijf naar alle tevredenheid online op de kaart gezet. In Nederland, maar ook in België met een meertalige website. Wij zijn dan ook zeer te spreken over de werkwijze van dit team. Professioneel, meedenkend en resultaatgericht. Koen Klijsen

Oprichter / Eigenaar, LEER! By Roselle

WebCeleb is ons van dienst geweest bij het realiseren van onze website, het ontwikkelen van promotiemateriaal en het logodesign. Wij hebben WebCeleb als een onderscheidende partij ervaren door hun moderne kijk op online bedrijven en oog voor design. Hier wordt met kennis van online marketing en een flinke dosis creativiteit gewerkt. Wij durven ons bedrijf weer met trots te promoten. Bedankt! Peter Bronkhorst

Oprichter / Eigenaar, Bronkhorst Groenzorg

WebCeleb is affiliate partner van UEG, Millers Juice, Slimroken en een dozijn andere whitelabel webshops. Het werk wat zij verzetten kan enkel gekenmerkt worden als uitmuntend. De communicatie is strak, afspraken worden opgevolgd en onduidelijkheden of valkuilen worden weggenomen of opgevuld. Een betere partner kunnen wij ons niet wensen. Zeer sterk in branding, concepting, design en SEO. 10/10. Jurgen van Delft

Business Intelligence Consultant, UEG Holland

WIJ WERKEN

DOORDEWEEKS

09.00 -18.00

WEEKEND

10.00 – 16.00

Contact

TELEFOON

06 1693 6503
06 5474 2162

Mail

info@webceleb.nl

locatie

Besterdring 39
5014 HG, Tilburg