Jouw huisstijl is het grafische imago van je bedrijf.

Je wilt als onderneming een zo goed mogelijke indruk maken bij je doelgroep. Met een huisstijl creëer je een beeld dat past bij het imago van je bedrijf. Een goede huisstijl straalt de identiteit van je bedrijf uit. Het is dus meer dan een logo design, en ook meer dan het kopiëren en plakken van je logo op briefpapier, visitekaartjes en je bedrijfsauto. Jouw huisstijl is het grafische imago van je bedrijf. Hierbij spelen ook de pay-off (slogan), het kleurgebruik, iconen, typografie, lay-out en foto en video content een rol. Wij ontwikkelen een onderscheidende en opvallende huisstijl voor jouw bedrijf. Je ontvangt van ons een styleguide met alle kleurcodes, iconen, foto’s en fonts. Deze blauwdruk van jouw huisstijl helpt iedereen in je organisatie met het doorvoeren van éénzelfde uitstraling.

Jouw gewenste 'look & feel' in drie moodboards.

Een look & feel is het gevoel dat je website oproept wanneer er gebruik van gemaakt wordt. Wij kruipen samen met jou in de identiteit en het imago van je bedrijf en leggen aan de hand van je doelstellingen
de gewenste look & feel voor je website vast in diverse moodboards. Het kan soms lastig zijn om uit te leggen wat jouw idee is van je ‘look & feel’. Samen kijken we naar inspiratie en zorgen we ervoor dat je wensen helder zijn. 
In een conceptboard werken we enkel met beeld en tekst om de look & feel te ontdekken. De look & feel vertalen we vervolgens naar grafisch design in een designboard. Hierin verwerken we onder andere visuals, iconografie, typografie en kleuren. Het styleboard is een verlengstuk waar design elementen en interface componenten bij komen kijken. Hierbij gaat het geheel over de stijl van je toekomstige website: headers, buttons, kleuren, iconen, foto’s, typografie en grafische elementen.

Styleguide: de blauwdruk van jouw huisstijl.

Misschien wel het belangrijkste aspect is dat je huisstijl consequent doorgevoerd wordt. In de praktijk blijkt dit vaak lastig. Er werken meerdere personen aan je content waardoor er zomaar een beeld of boodschap op internet wordt verspreid dat niet overeenkomt met de huisstijl van je bedrijf. Dit komt in onze ogen onprofessioneel over voor de grafische identiteit van je merk. Om deze reden maken wij van jouw huisstijl altijd een blauwdruk. We bundelen alle moodboards in een styleguide, waarin we ook nog dieper in gaan op de toepassing en verschijningsvorm van knoppen, iconen en de opmaak van het promotiemateriaal. Samen met het functioneel ontwerp vormt je styleguide de basis voor de bouw van een strategische website en consistente implementatie. Daarnaast helpt deze blauwdruk van jouw huisstijl iedereen in je organisatie met het doorvoeren van éénzelfde uitstraling. Want een mooie huisstijl dient consequent doorgevoerd te worden!

FONTS

Een lettertype is niet alleen bepalend voor de uitstraling van je logo design, maar ook voor de huisstijl van jouw bedrijf. Het effect van een ander lettertype op hetzelfde woord is groot. Je kunt ook gebruik maken van meerdere lettertypes. Het is wel belangrijk dat deze bij elkaar passen.

KLEUREN

Kleuren roepen associaties op. Rood is de kleur van liefde, passie en gevaar, maar wekt ook eetlust op. Blauw verwijst naar helderheid, waardigheid, status en macht, maar heeft ook een zakelijke uitstraling. Kleuren hebben dus een betekenis.
Voor een deel is die zelfs universeel!

ICONEN

Iconen kunnen het verhaal versterken dat
je op je website vertelt. De juiste iconen bieden de lezer ondersteuning en kunnen ervoor zorgen dat de boodschap in één oogopslag duidelijk is. Belangrijk is dat je iconen en illustraties waarde toevoegen en aansluiten bij de huisstijl van je bedrijf.

Ons werk.

Wij ontwikkelen een onderscheidende en opvallende huisstijl voor je bedrijf. We leggen alle kleurcodes, iconen, fonts en foto’s vast in drie moodboards. Deze blauwdruk van je huisstijl helpt jou en iedereen in je organisatie met het consequent doorvoeren van dezelfde uitstraling.

Prijzen huisstijl ontwikkeling

Een huisstijl is altijd maatwerk. Vraag nu vrijblijvend een offerte aan.

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan

Vul hieronder jouw gegevens in en we nemen dezelfde dag nog contact op. Of maak direct kennis via onze live chat!

WIJ WERKEN

DOORDEWEEKS

09.00 -18.00

WEEKEND

10.00 – 16.00

Contact

TELEFOON

06 1693 6503
06 5474 2162

Mail

info@webceleb.nl

locatie

Besterdring 39
5014 HG, Tilburg