Val op in de massa met krachtige fotografie & video content.

Beeldmateriaal brengt je merk tot leven. Het zorgt voor verbinding met je merk en herkenbaarheid van je merk. Goede foto en video content is zelfs van invloed op de conversie in je webshop. Wij maken fotografie en video content dat emotie oproept en een onuitwisbare indruk achterlaat bij je doelgroep. Hierbij dragen we zorg voor het gehele proces: van de organisatie tot de oplevering. We zorgen voor de organisatie van onder andere locaties, attributen, modellen en materiaal. Aan de hand van een plan van aanpak brengen we structuur in jouw verhaal, waarna we de booschap vastleggen in de vorm van unieke en creatieve beelden. Na de opnames gaan we aan de slag met het monteren en bewerken van de foto’s en/of video’s. Hiervoor werken we met professionele software. Val op in de massa met krachtige fotografie en video op je website en social media kanalen!

Beeldmateriaal vertelt je verhaal.

Online storytelling biedt veel nieuwe mogelijkheden voor jouw bedrijf. Storytellling is een vorm van content marketing waarbij jouw persoonlijke verhaal centraal staat. Op deze manier probeer je informatie te verschaffen over een product of dienst en hiermee prospects aan je merk te binden. Het is belangrijk dat je een verhaal vertelt dat past bij de essentie van je bedrijf. Je doelgroep wilt zich met jou kunnen identificeren, je vertrouwen en ergens in geloven. Om een succesvol verhaal te vertellen, kun je dus het best dicht bij jezelf en de identiteit van je onderneming blijven. Wij maken gebruik van professionele apparatuur en programma’s voor editing. Dit is naar onze mening noodzakelijk om professionaliteit uit te stralen met je beeldmateriaal. 

De voordelen van fotografie en video content op je website.

Wist je dat een online video ervoor zorgt dat bezoekers gemiddeld 3,5 minuut langer op je website blijven? De ongeduldige eindgebruiker van tegenwoordig heeft geen zin en tijd om ellenlange teksten te lezen. Dit maakt foto’s en video’s des te geschikter voor op je website en social media kanalen. Beeldmateriaal levert niet alleen een positieve bijdrage aan de beleving op je website of socials, maar verhoogt ook de kans op conversie in je webshop. Emotie is vaak een belangrijke factor bij een aankoopbeslissing. Daarnaast zorgt het voor een hogere ranking in Google: door het toevoegen van relevante en specifieke alt-teksten kan Google beeldmateriaal direct herkennen.

ORGANISATIE

Voordat we gaan creëren maken we een plan van aanpak. We realiseren een script waarin we structuur aanbrengen in het verhaal dat jij wilt vertellen. We zorgen voor de organisatie van onder andere locaties, attributen, modellen en materiaal.

SHOOTING

D-day! Aan de hand van het plan zorgen we ervoor dat alle neuzen dezelfde kant op staan. We creëren content waarin we met producten, locaties, attributen en modellen jouw verhaal vertellen en vastleggen met unieke en krachtige fotografie en video.

EDITING

Na de opnames gaan we aan de slag met het monteren en bewerken van de beste foto’s en/of video’s. Onze editors bewerken de belichting, kleuren en andere elementen. Hiervoor werken we met professionele software. Hierna volgt de oplevering.

Ons werk.

Wij maken foto en video content dat een onuitwisbare indruk achterlaat bij je doelgroep. We zetten het verhaal van jouw merk om van spreektaal naar beeldmateriaal.

Val op in de massa met krachtige fotografie en video op
je
website en social media kanalen.

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan

Vul hieronder jouw gegevens in en we nemen dezelfde dag nog contact op. Of maak direct kennis via onze live chat!

WIJ WERKEN

DOORDEWEEKS

09.00 -18.00

WEEKEND

10.00 – 16.00

Contact

TELEFOON

06 1693 6503
06 5474 2162

Mail

info@webceleb.nl

locatie

Besterdring 39
5014 HG, Tilburg