DIENSTEN

Met onze full service dienstverlening, strategische kennis en creatieve concepten zetten we jouw bedrijf online op de kaart. Bekijk hier ons ruime dienstenaanbod.
Ik wil vrijblijvend een offerte

Wat wij doen

Wij ontwikkelen goed vindbare websites en shops, voorzien van een krachtig design. Met onze skills voor branding en (online) marketing genereren wij online bekendheid voor je bedrijf. Samen tillen we jouw identiteit en conversie naar een hoger niveau.

 

IDENTITEIT

Wij kruipen in het DNA van je bedrijf om jouw identiteit te vertalen naar een product.

BEKENDHEID

Wij bouwen aan je naamsbekendheid waardoor je product of dienst gezien wordt!

CONVERSIE

Wij werken conversiegericht. We houden in het design rekening met je bedrijfsdoelen.

Webdesign

Wanneer je wilt bouwen aan online succes heb je een website nodig. Je website is tenslotte je online identiteit. Allereerst heb je een domeinnaam en webhosting nodig. Geen zorgen, dit regelen wij voor je.

Veel ondernemers zien het hebben van een website als een doel op zich. Dit zou niet zo moeten zijn. Een website is een middel om je doel te behalen. Zodra de website online staat, begint het eigenlijk pas. Wij denken met jouw bedrijfsdoelen mee. Bij ons ben je verzekerd van een doordacht webdesign.

Wij spelen in op hedendaagse online trends en vertalen jouw wensen naar een website met een modern design in de huisstijl van je bedrijf. Met jouw marktkennis en ons marketingtechnisch inzicht realiseren wij een functionele website waar je trots op kunt zijn.

SEO & SEA

Een website zonder SEO is als een winkel in een zijstraat. SEO (search engine optimization) is simpel gezegd het zo optimaliseren van websites dat ze hoger in de zoekresultaten van zoekmachines worden getoond. Met diverse SEO technieken zoals linkbuilding en zoekwoordoptimalisatie is het mogelijk om organisch meer bezoekers te trekken naar gewenste pagina’s op je website.

SEA (search engine advertising) is het inkopen van advertentieruimte boven of onder de zoekresultaten van zoekmachines. Je kunt in een veiling bieden op zoekwoorden, waarbij je voor iedere bezoeker een bedrag per klik betaalt. Wij ondersteunen jou met een succesvolle SEA campagne. 

Wij realiseren gebruiks- en mobielvriendelijke websites en optimaliseren deze naar de wensen van Google, waardoor je je altijd in de hoofdstraat bevindt. Met SEO en SEA bereik je mensen op het juiste moment, met de juiste content. Bundel de krachten van SEO en SEA voor een toppositie in Google!

Social media

Social media is haast onmisbaar voor zakelijke groei. Je kunt bijna niet dichter bij je doelgroep komen. Net als bij websites dient social media als een middel om je doel te bereiken. We zoeken naar een passende strategie bij jouw bedrijf en gaan aan de hand van SMART geformuleerde social media doelstellingen te werk.

Wij zorgen ervoor dat jouw Facebook, LinkedIn, Instagram of Twitter account volledig wordt ingericht. Samen creëren we content in de vorm van foto’s, video’s, blogs en visuals. Hiermee versterken we jouw boodschap en vergroten we bewustzijn en naamsbekendheid op social media.

Middels een maandelijkse rapportage brengen wij informatie over het aantal likes, volgers, bereik en interactie in beeld.

Branding

Als bedrijf moet je je onderscheiden van je concurrentie. Dit doe je door op zoek te gaan naar dát wat jouw bedrijf uniek maakt. De identiteit van het merk. De manier waarop je vervolgens communiceert met je doelgroep maakt je imago compleet.

Echte fans blijven je merk langer trouw. Branding is hierbij essentieel. Met branding creëer je een gevoel bij je bedrijf, product of merk waar (potentiële) klanten zich mee identificeren. Zeker als je merk een ‘purpose’ heeft!

Wij ontwikkelen een merkstrategie, huisstijl, logo design, en promotiemateriaal voor jouw bedrijf met als doel een brand op te bouwen en bekendheid te vergroten. Met een sterk social media plan word je gegarandeerd een online bekendheid.

Promotie

Als ondernemer weet je hoe belangrijk het is om je bedrijf te promoten. Dit kun je doen met visitekaartjes en flyers, maar ook met promotieartikelen kun je indruk maken bij je doelgroep. Daarnaast is online promotie een goedkope en doeltreffende manier om je bedrijf op de kaart te zetten. 

Om je dienst of product onder de aandacht te brengen, ontwikkelen wij leuk en effectief promotiemateriaal. Denk hierbij aan visitekaartjes, flyers, brochures, nieuwsbrieven, kortingsbonnen, posters, conceptboeken, vlaggen, presentaties en spandoeken.

Wij verzorgen het volledige proces van ontwerp en drukwerk tot aflevering, bij jou thuis of op kantoor. Val op in de markt met uniek promotiemateriaal!

Content & copy

Wil jij dat prospects zelf naar jou toekomen in plaats van dat je achter ze aan moet jagen? De succesformule om je doelgroep te verleiden met je teksten is een combinatie van contentmarketing en copywriting. Een pakkende tekst is van groot belang om de boodschap van je bedrijf over te brengen.

Met contentmarketing speel je in op de langere termijn: de herinnering van je doelgroep aan jouw product of dienst. Met copywriting maak je je doelgroep hongerig naar meer.

Met onze ervaring in copywriting en een uitstekende kennis van de Nederlandse, Engelse, Spaanse en Franse taal ondersteunen wij jou in het schrijven van SEO geoptimaliseerde en conversiegerichte teksten voor je website, blogs, socials of promotiemateriaal.

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan

Vul hieronder jouw gegevens in en we nemen dezelfde dag nog contact op. Of maak direct kennis via onze live chat!

WIJ WERKEN

DOORDEWEEKS

09.00 -18.00

WEEKEND

10.00 – 16.00

Contact

TELEFOON

06 1693 6503
06 5474 2162

Mail

info@webceleb.nl

locatie

Besterdring 39
5014 HG, Tilburg