DIENSTEN

Wij bieden een compleet aanbod aan diensten om jouw bedrijf online op de kaart te zetten. Neem contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.
Offerte aanvragen

Wat wij doen

Wij ontwikkelen goed vindbare websites en shops voorzien van een krachtig design. Met onze skills voor branding en (online) marketing genereren wij online bekendheid voor je bedrijf. Samen tillen we jouw identiteit en conversie naar een hoger niveau!

IDENTITEIT

Wij kruipen in het DNA van jouw bedrijf om jouw identiteit te vertalen naar een product.

BEKENDHEID

Wij bouwen aan jouw naamsbekendheid waardoor je product of dienst gezien wordt!

CONVERSIE

Wij werken conversiegericht. We houden in het design rekening met je bedrijfsdoelen.

Webdesign


Je website is je online identiteit.

Wanneer je wilt bouwen aan online succes heb je een website nodig. Je website is tenslotte je online identiteit. Allereerst heb je een domeinnaam en webhosting nodig. Geen zorgen, dit regelen wij voor je.

Veel ondernemers zien het hebben van een website als een doel op zich. Dit zou niet zo moeten zijn. Een website is een middel om je doel te behalen. Zodra de website online staat, begint het eigenlijk pas. Wij denken met jouw bedrijfsdoelen mee. Bij ons ben je verzekerd van een doordacht webdesign.

Wij spelen in op hedendaagse online trends en vertalen jouw wensen naar een website met een modern design in de huisstijl van je bedrijf. Met jouw marktkennis en ons marketingtechnisch inzicht realiseren wij een functionele website waar je trots op kunt zijn.

SEO & SEA


Zorg dat je je in de hoofdstraat bevindt.

Een website zonder SEO is als een winkel in een zijstraat. SEO (search engine optimization) is simpel gezegd het zo optimaliseren van websites dat ze hoger in de zoekresultaten van zoekmachines worden getoond. Met diverse SEO technieken zoals linkbuilding en zoekwoordoptimalisatie is het mogelijk om organisch meer bezoekers te trekken naar gewenste pagina’s op je website.

Wij realiseren gebruiks- en mobielvriendelijke websites en optimaliseren deze naar de wensen van Google, waardoor je je altijd in de hoofdstraat bevindt. Met SEO bereik je mensen op het juiste moment, met de juiste content.

SEA (search engine advertising) is het inkopen van advertentieruimte boven of onder de zoekresultaten van zoekmachines. Je kunt in een veiling bieden op zoekwoorden, waarbij je voor iedere bezoeker een bedrag per klik betaalt. Wij ondersteunen jou met een succesvolle SEA campagne.

Socials


Je kunt bijna niet dichter bij je doelgroep komen.

Social media is haast onmisbaar voor zakelijke groei. Je kunt bijna niet dichter bij je doelgroep komen. Net als bij websites dient social media als een middel om je doel te bereiken. We zoeken naar een passende strategie bij jouw bedrijf en gaan aan de hand van SMART geformuleerde social media doelstellingen te werk.

Wij zorgen ervoor dat jouw Facebook, LinkedIn, Instagram of Twitter account volledig wordt ingericht. Samen creëren we content in de vorm van foto’s, video’s, blogs en visuals. Hiermee versterken we jouw boodschap en vergroten we bewustzijn en naamsbekendheid op social media.

Middels een maandelijkse rapportage brengen wij informatie over het aantal likes, volgers, bereik en interactie in beeld.

Branding


Echte fans blijven je merk veel langer trouw.

Als bedrijf moet je je onderscheiden van je concurrentie. Dit doe je door op zoek te gaan naar dát wat jouw bedrijf uniek maakt. De identiteit van het merk. De manier waarop je vervolgens communiceert met je doelgroep maakt je imago compleet.

Echte fans blijven je merk langer trouw. Branding is hierbij essentieel. Met branding creëer je een gevoel bij je bedrijf, product of merk waar (potentiële) klanten zich mee identificeren.

Wij ontwikkelen een merkstrategie, huisstijl, logo, en promotiemateriaal voor jouw bedrijf met als doel een brand op te bouwen en bekendheid te vergroten. Met een sterk social media plan word je gegarandeerd een online bekendheid.

Promotie


Wij regelen het drukwerk.

Als ondernemer weet je hoe belangrijk het is om je bedrijf te promoten. Dit kun je doen met visitekaartjes en flyers, maar ook online promotie is een goedkope en doeltreffende manier om je bedrijf op de kaart te zetten.

Om je dienst of product onder de aandacht te brengen, ontwikkelen wij leuk en effectief promotiemateriaal. Denk hierbij aan visitekaartjes, flyers, brochures, nieuwsbrieven, kortingsbonnen, posters, conceptboeken, vlaggen, presentaties en spandoeken. Wij realiseren het design en regelen het drukwerk voor je.

Wij bieden ook 3D video’s en 360º logo’s aan voor jouw bedrijf. Neem contact met ons op over de mogelijkheden.

Content & copy


Nederlands, Engels, Spaans en Frans.

Een pakkende tekst is van groot belang om de boodschap van je bedrijf over te brengen. Wie is je doelgroep? Welk gevoel wil je dat de lezer krijgt tijdens het lezen van de tekst? En moet hij of zij ergens van overtuigd worden? 

Met onze ervaring in conversiegericht schrijven en een uitstekende kennis van de Nederlandse, Engelse, Spaanse en Franse taal ondersteunen wij jou in het schrijven van SEO geoptimaliseerde teksten voor je website, blogs, socials of promotiemateriaal.

We verzamelen relevante informatie en schrijven een gestructureerde tekst die de boodschap van je bedrijf goed overbrengt. 

Offerteaanvraag

Ieder(e) website, flyer of logo is maatwerk. Vraag hier vrijblijvend een offerte aan, wij bellen je dezelfde dag nog terug.

"Products are made in the factory, brands are created in the mind."