Geef je conversie een boost met de kracht van copywriting.

Wil jij dat prospects zelf naar jou toekomen in plaats van dat je achter ze aan moet jagen? De succesformule om je doelgroep te verleiden met je teksten is een combinatie van contentmarketing en copywriting. Met contentmarketing kun je onder andere je social media kanalen voeden, leads genereren en interactie met je klanten aangaan. Je laat zien dat je kennis hebt van je branche, om vervolgens autoriteit en naamsbekendheid op te bouwen. Maar zelfs met een goede contentmarketingstrategie ben je niet verzekerd van conversie. Met contentmarketing bevredig je de behoeften van je doelgroep. Met copywriting verleid je prospects tot het lezen van je blog, het inschrijven voor je nieuwsbrief en het kopen van je product. Aan de hand van een strategie en diverse copywriting-technieken helpen wij jou met het verleiden van jouw prospects. Geef je content en conversie een boost met de kracht van copywriting!

Contentmarketing.

Je schrijft een interessante blog over een nieuw product en gaat er vanuit dat dit direct conversie oplevert. Dit is helaas niet hoe contentmarketing in de praktijk werkt. Zet het creëren en verspreiden van content in om een langdurige relatie op te bouwen met je doelgroep. Denk daarbij aan het delen van blogs, fotografie en video content, promotiemateriaal, infographics en social media posts. De interesses en behoeften van je klant dienen centraal te staan, niet je product of dienst. Elk stukje content moet onderdeel zijn van het grote plaatje: het verhaal van jouw merk. Met contentmarketing speel je in op de langere termijn: de herinnering van je doelgroep aan jouw product of dienst. Met copywriting maak je je doelgroep hongerig naar meer.

Copywriting.

Copywriting is het schrijven van strategische teksten om zo je doelgroep aan te zetten tot actie. Denk hierbij aan een webpagina waarop je bezoekers met een overtuigende tekst verleidt tot het kopen van jouw product. Of een contactformulier die er om schreeuwt ingevuld te worden. Copywriting is ook een opt-in box voor je nieuwsbrief of een knop met een call-to-action die bezoekers aanspoort om jouw blog te delen. Met de inzet van neuromarketing en online psychologische technieken kun je het brein van de lezer beïnvloeden. Zo worden je prospects veelal onbewust aangezet tot actie! Wij zorgen ervoor dat je lezers zich kunnen identificeren met je verhaal en zetten kracht bij met diverse copywriting- en neuromarketing technieken. 

SEO-GEOPTIMALISEERD

Het is belangrijk dat zoekmachines je content goed kunnen indexeren. Google kijkt steeds meer naar kwalitatieve on-site metrics zoals het bounce ratio en de time on page om je ranking te bepalen. Het is dus zelfs in het belang van SEO om goed converterende content te schrijven.

CONVERSIEGERICHT

Zelfs met een sterke contentmarketing-strategie ben je niet zeker van conversie. Met copywriting geef je je content pas echt een boost! Copywriting is de kunst van het verleiden met woorden. Door middel van diverse technieken verleiden we bezoekers tot de aanschaf van je product of dienst.

MEERTALIG

Met een uitstekende kennis van de Nederlandse, Engelse, Spaanse en Franse taal ondersteunen wij jou in het schrijven van SEO-geoptimaliseerde teksten. Als je bedrijf wilt internationaliseren realiseren we een meertalige functie voor meertalige content op je website of webshop

Content zonder copy: als een film zonder muziek.

Contentmarketing en copywriting hebben elkaar nodig als een film en de muziek. Het zorgt voor emotie, en in jouw geval dus actie op je website of webshop. Wij laten de harten van je lezers sneller kloppen met waardevolle content, verleidelijke titels en activerende call-to-actions. Bij ons is je content SEO-geoptimaliseerd en conversiegericht. We verpakken je boodschap in een verhaal, delen de grootste voordelen van jouw bedrijf en werken aan het vertrouwen van je lezer met waardevolle content. We helpen je ook met het vertalen van je teksten naar het Spaans, Frans en Engels. Wanneer je bedrijf wilt internationaliseren voorzien we jouw website of webshop van een meertalige functie en meertalige content. 

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan

Vul hieronder jouw gegevens in en we nemen dezelfde dag nog contact op. Of maak direct kennis via onze live chat!

WIJ WERKEN

DOORDEWEEKS

09.00 -18.00

WEEKEND

10.00 – 16.00

Contact

TELEFOON

06 1693 6503
06 5474 2162

Mail

info@webceleb.nl

locatie

Besterdring 39
5014 HG, Tilburg